wear your flaws!

iwearmyflaws

Ik viel over zijn riem..

28 september 2019

Ik viel over zijn riem..

Het was 28 september 2001. Naast dat er nog volop gesproken werd over de aanslag op de Twin Towers lijkt er verder op deze dag niets bijzonders te zijn gebeurd. Voor mij, mijn ouders, broertje en andere betrokkenen blijkt anders..

We waren met de buurtkinderen, zoals vele vrijdagmiddagen, op weg naar de speeltuin toen de overbuurvrouw thuiskwam, haar Staffordshire Terriërs in de kofferbak. Een van de honden wist te ontsnappen en kwam op me af. Ik viel over zijn riem en toen beet hij me in het gezicht. 

Nog diezelfde avond werd ik geopereerd. Ik werd wakker met veertig hechtingen in mijn gezicht en vervolgens waren er de littekens die ik zou moeten leren accepteren. En dat laatste, werd een dingetje!

De confrontatie met mezelf in de spiegel, het verzorgen van de littekens en allerlei dokters die nog wel weer een ‘trucje’ hadden om het beter te maken. Mensen die me aankijken en leeftijdsgenoten die er hun mening over hadden. Ik had ermee te dealen!  

Ik ben Vera, inmiddels 28 jaar. En die littekens, die zijn van mij! En niemand, zelfs de beste plastisch chirurg van de wereld niet, neemt me die ooit nog weer af! 

Beetje bij beetje neem ik je mee in mijn verhaal in I WEAR MY FLAWS. 

Maar neem ook vooral een kijkje bij FLAWS ON FLEEK, want daar ben ik jou voor nodig! 

Liefs VEER. 


    Written by:    Leave a comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *